Billetter

Velkommen til skisprinten i Drammen! Tradisjonsrike FIS World Cup Sprint i Drammen arrangeres i år den 7. mars, og da er det igjen duket for skifest på Bragernes torg. Løypa ligger spektakulært til midt i Drammen sentrum, og avsluttes med målgang opp den ærverdige kirketrappa til Bragernes kirke. Dette skaper en unik stemning og en fantastisk folkefest, som har gjort sitt til at FIS World Cup Sprint i Drammen er elsket av skieliten og langrenns entusiaster verden over!

Opplev skisprinten helt inntil løypa, og kjenn den fantastiske stemninga i hjerte av Drammen! Bragernes torg forvandles til en unik skiarena og fylles med øredøvende folkeliv, som gir skyhøy gåsehud-faktor.

I år er det hele fire forskjellige tribuner du kan kjøpe billetter til:
– Ståtribune langs Resturantrekka
– Ståtribune i Svingen
– Familietribune
– Sparebank 1 tribune

Salget av tribunebilletter starter 20. januar!

Velkommen til våre populære VIP telt!

Med god mat og drikke i teltet og skisprinten live tett på løypa, er du sikret en folkefest midt i Drammen sentrum! Vi inviterer til en dag fylt med action, underholdning, spenning og gode opplevelser. Skap kunderelasjoner & intern stolthet under Skisprinten. Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på Skisprinten. Der får du muligheten til å komme tett på verdensstjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne.  Sammen med oss tilrettelegger vi for verdifulle opplevelser under Skisprinten midt i Drammen sentrum.

Velg det VIP-konseptet som passer dere best!

Skisprinten tilbyr 2 ulike VIP tilbud, enten dere vil ha en total opplevelse der ikke noe er spart på, rett på mållinjen, eller dere ønsker den mer «folkelige» FULLT HUS opplevelsen nede på TORGET rett foran start. God stemning garanterer vi uansett!

SPAREBANK 1 TORGET – Rett på start og fullt hus! 

Inngang til stort Sparebank 1 telt m/ bord og benker. Enkelt matservering m/bar i uformell stil og storskjerm. Her blir det fullt hus! Billetter på tribune rett foran start. Afterski rett etter rennet!
Pris: kr. 1450,- eks mva

Klikk her for mer informasjon om SPAREBANK 1 TORGET

Bestilling sendes: billetter@worldcupdrammen.no
Eller kontakt Arne Madsen for mer informasjon, på tel 90022792.

OPPLØPET – Rett på mål!

Inngang til et delikat VIP telt Reservert bord for gruppen. Velg om du vil ha lunsj eller også middag på kvelden med afterski. Storskjerm TV-sending fra NRK. Egne toaletter. Billetter til førsteklasses tribuneplass, rett ved mållinjen (OPPLØPET)!
Teltet åpner kl 12:00 og er åpent til ca 21:00.

Pris:
kr. 2700,- eks mva. for komplett pakke med lunsj og middag.
kr. 2250,- eks mva. om du bare ønsker lunsjbuffet.

Klikk her for mer informasjon om VIP OPPLØPET

Bestilling sendes: Vip-billetter@worldcupdrammen.no
Eller kontakt Arne Madsen for mer informasjon, på tel 90022792.

FIS Cross-Country World Cup presented by Viessmann

  • arrangor-fis
  • arrangor-konnerud