Billettsalget er i gang!

Velkommen til skisprinten i Drammen! Den tradisjonsrike FIS World Cup Sprint i Drammen arrangeres i år den 8. mars, og da er det igjen duket for skifest på Bragernes torg. Løypa ligger spektakulært til midt i Drammen sentrum, og avsluttes med målgang opp den ærverdige kirketrappa til Bragernes kirke.

Opplev skisprinten helt inntil løypa, og kjenn den fantastiske stemninga i hjerte av Drammen! Bragernes torg forvandles til en unik skiarena og fylles med øredøvende folkeliv, som gir skyhøy gåsehudfaktor.

I år er det hel tre forskjellige tribuner man kan kjøpe billetter til: Felt A, ståtribune langs Resturantrekka, Felt B, ståtribune i svingen, og årets store nyhet Felt C, Familietribunen ved siden av Sparebank 1.

Klikk her for å kjøpe tribunebilletter

Velkommen til våre populære VIP telt!

Med god mat og drikke i teltet og skisprinten live tett på løypa, er du sikret en folkefest midt i Drammen sentrum! Vi inviterer til en dag fylt med action, underholdning, spenning og gode opplevelser. Skap kunderelasjoner & intern stolthet under Skisprinten. Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på Skisprinten. Der får du muligheten til å komme tett på verdensstjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne.  Sammen med oss tilrettelegger vi for verdifulle opplevelser under Skisprinten midt i Drammen sentrum.

Velg det VIP-konseptet som passer dere best!

Skisprinten tilbyr 2 ulike VIP tilbud, enten dere vil ha en total opplevelse der ikke
noe er spart på, rett på mållinjen, eller dere ønsker den mer «folkelige» FULLT HUS opplevelsen nede på TORGET rett foran start. God stemning garanterer vi uansett!

OPPLØPET – Rett på mål!

Inngang til et delikat VIP telt Reservert bord for gruppen. Nydelig hovedrett m/barservering. Storskjerm TV-sending fra NRK. Egne toaletter.  Billetter til førsteklasses tribuneplass, rett ved mållinjen(OPPLØPET)
Teltet åpner kl 11:30 og er åpent til ca 18:00.
Pris: kr. 2250,- eks mva. (Min 6 personer).

Klikk her for mer informasjon om VIP OPPLØPET

TORGET – Rett på start og fullt hus!

Inngang til VIP telt m/ bord og benker. Enkelt matservering m/bar i uformell stil og storskjerm. Her blir det fullt hus! Billetter til tribune rett foran start. Her blir det afterski rett etter rennet!
Pris: kr. 1450,- eks mva

Klikk her for mer informasjon om VIP TORGET

Bestilling sendes: Vip-billetter@worldcupdrammen.no
Eller kontakt Lisbeth Sando for mer info, på tlf. 482 27 443.