Bolleutdeling i frokostteltet

800 boller ble delt ut til barnehagebarn som besøker World Cup Drammen i formiddag.

World Cup-frokosten har så vidt startet da barnehager fra hele Drammen strømmer inn frokost-teltet på Bragernes torg. Underholdningen er i full gang og barna er fokusert på saft og boller som de får i døråpningen.

– Vi skal heie masse i dag. Vi har med flagg, noen har hjemmefra og noen har fra butikken, sier Sara (4) fra Brannposten barnehage. Hun gleder seg til å se på de kjente skiløperne. Sigurd (4) forteller at han skal heie for at Norge skal bli verdensmestere.

– Jeg elsker å se på og stå på ski. Jeg vil bli sånn som går på ski når jeg blir stor, sier han.

sigogbru4

Barna snakker videre om hvor godt de liker å gå på ski, hva slags ski de har og hvem som er flinkest.

– Jeg elsker å gå på ski, men jeg klarer det ikke, sier Bruno (5) og ler litt.

–Jeg har bare stått på ski en gang, men da sto jeg helt fint og jeg falt ikke engang, smiler Sara og gomler på bollen sin.

 

Foto: Emily Marie Haga

Tekst: Tina-Maria K. Andersen