FIS WorldCup Drammen

Registrering frivillige funksjonærer

Vil du være med som frivillig funksjonær under arrangementene våre 10. og 11. mars 2015 så er du velkommen til å bli med. De som er registrert før utgangen av torsdag 15 januar er med i trekningen av noen hurtigsvar premier som trekkes på funksjonærsamlingen. 

Drammen kommune, Byen Vår Drammen og Konnerud IL skal også kommende vinter arrangere World Cup Sprint langrenn i Drammen sentrum. Denne gang går selve Sprinten onsdag 11. mars 2015.
Ungdomssprinten og Barneskirennet går dagen før, tirsdag 10. mars på ettermiddagen.
 
Igjen vil det være stort behov for engasjerte og dyktige frivillige funksjonærer så dersom du ønsker å være med, ta deg tid til å fylle ut påmeldingsskjemaet under slik at du blir registrert som frivillig
Det er mulig å være med på forberedelser, under selve rennet samt etterarbeider, oversikt over hvilke jobber som er mulig ligger i dokumentet under samt som hjelpetekst i påmeldingsskjemaet
 
Aldersgrense
Det vil ikke være oppgaver som frivillig dersom du er under 18 år, du må derfor være fylt 18 år når rennet skal avvikles. (Dette gjelder ikke ungdom i KIL skigruppa, som vil få oppgaver etter behov.)
 

 

 

 

 

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

FIS Cross-Country World Cup presented by Viessmann

Topp

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS