Gratistoppen

Har du hørt om Gratistoppen?

Ikke? Dette er det nye området hvor du kan se skisprinten i Drammen, helt gratis!

Strålende utsikt!

Området rundt og bak Bragernes kirke kalles for «gratistoppen». Området er perfekt for småbarnsfamilier og alle andre som ønsker en fin dag på skirenn uten å løse ut billetter. Med 2 storskjermer sørger man for at alle får med seg alle detaljer samtidig som man kan gå tett inntil løypa om man vil det. Vi anbefaler å gå opp Albums gate til Jørgen Moes gate for å komme til Gratistoppen. Se kart her: Gratistoppen

Livlig park-stemning!

Det vil også bli satt opp border og benker, inne på området, som alle kan benytte seg av. Alternativt kan man sette seg på gressområdene, her anbefales det å ta med sitteunderlag.

Det vil også være salgsboder med ny-grillede pølser, tilbehør, brus, med mer. I tillegg vil det være mulig å grille medbragt grillmat på de selvbetjente grillene vi setter ut. Kioskene vil også selge pølserakker, som man selv kan grille på fellesgrillene. Konnerud Idrettslag står for driften av bodene, og Rett Fram Opplevelser drifter gratisgrillene.

Ompa-Ompa musikk!

Innleid «tyroler», eller bedre kjent som ompa-orkester, vil sørge for riktig god skistemning, og bidra til en fantastisk atmosfære Gratistoppen gjennom hele dagen. Det spilles til enhver tid musikk og underholdning via storskjermer og lydproduksjonen. Alle områder rundt kirken blir dekket.

Vinteraktiviteter!

Hvis det ligger snø på bakken vil det naturligvis være muligheter for barna (og voksne «barn») å leke i snøen og ake, på egent ansvar! Målet er å bygge opp en friluftsopplevelse midt i byen. Lek og moro. Latter, glede og spenning. Alt på ett sted.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Gratistoppen, og håper dette kan bli et folkekjært område, med yrende liv og skyhøy World Cup-stemning!

Vi ses på skisprinten!

Toppbanner_WC_2017_DT_980x150