Norsk andreplass i kvinneklassen og tredjeplass i herreklassen på Konnerud

20.02.2011


Unge Maiken Caspersen Falla viste en solid sprintform på Konnerud søndag.


– Det erveldig stort å komme på pallen i verdenscupen og nå gleder jeg meg veldig til VM i Kollen, sa Maiken. Hun hadde en veldig god opplevelse i sprintløypa på Konnerud med mye publikum som heiet henne fram i sola søndag.


Beste norske herreløper ble Petter Northug med en ny tredjeplass som i går.


– Bra stemning og artig å gå her, oppsummerte Northug.


– Jeg var nok litt uheldig i finalen og kom ikke helt fram, men sånn er sprint. Dette var en fin gjennomkjøring, men jeg får ta det igjen i VM, sa Petter.


– Oppløpet her på Konnerud passer jo perfekt til sprint. I Kollen er det annerledes og det vi tilpasse oss. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang med VM, sa Northug.Petter Northug, Emil Jönsson og Alex Harvey på pallen.


Bildet under: Charlotte Kalla, Kickan Randall og Maiken Carspersen Falla.

Foto: Birgitte Simensen Berg