Geirr Kihle gir seg som leder

12.09.2011

Mr. Konnerud gjør sin “retrett”
og en ildsjel går av – rett og slett.
Nye krefter står klar
som en “World-cup’ens far”.
Ski er ski – og stafett er stafett.

Nordigarden
www.nordigarden.com

Pressemeldingen, som ble sendt ut 9. september 2011:

Presidenten i organisasjonskomiteen for FIS World Cup i Drammen, Geirr Kihle, har meddelt hovedstyret i Konnerud idrettslag at han nå finner tiden inne til å tre tilbake som leder av organisasjonskomiteen. Kihle begrunner sitt ønske om å tre tilbake med at han snart fyller 70 år og gjerne ser at yngre krefter tar over, og at han har en krevende oppgave som leder av Konnerud idrettslag. Det er også viktig for han at ny leder av organisasjonskomiteen kommer på plass i godt tid før neste arrangement da dette gjør overgangen betydelig enklere.

FIS World Cup Drammen er et samarbeidsprosjekt mellom Konnerud idrettslag som teknisk og ansvarlig arrangør, Drammen Kommune og Byen Vår Drammen AS. Arrangementet ble avholdt for første gang i 2003, og ligger inne på terminlistene for FIS World Cup renn helt frem til 2014.

Geirr Kihle har helt siden starten satt sitt tydelige preg på arrangementet som han har levd og fortsatt ånder for. Hans kontakter i det nasjonale og internasjonale ski miljøet har vært av avgjørende betydning for at skisprinten kom til Drammen og fortsatt er her. Vi retter en stor takk til Geirr for alt han har gjort og betydd fro FIS World Cup i Drammen.

 

 


Konnerud, 9. september 2011

 

Magne Killingstad                                                            Karianne Hajum
Hovedstyremedlem,                                                          Daglig Leder
Leder av Skigruppa
Konnerud IL