Klare for folkefest?

07.03.2018

Gratulerer med dagen, Drammen – I dag er det skisprint!

Funksjonerer og frivillige har jobb i månedsvis, dagevis og timevis for å legge til rette for en perfekt folkefest, midt i Drammen. TUSEN TAKK TIL DERE!

Løypa ligger klar og forholdene er fantastiske. Dette blir ski-sirkusets Monte Carlo! Med start nede ved fontena, midt på torget, skal løperne stake seg opp mot kirka, før teknisk-sone sender dem i vakker diagonalgang rundt Bragernes kirke og forbi Gratistoppen. Fra Gratistoppen suser løperne ned igjen mot folkehavet på torget, svinger rundt fontena, før de retter blikket mot kirketrappa. Det brutale oppløpet tester løpernes spurtegenskaper til det maksimale, men heldigvis har de et folkehav i ryggen som heier dem opp mot målstreken. Tilslutt står det to gladiatorer igjen som vinnere, og folkehavet hyller heltene sine på deres æresrunde!

La Timo Andre Bakken ta deg gjennom løypa!

Hvor skal du se sprinten?

Tribunene er nesten fulle, men med Gratistoppen pynta til folkefest, blir det fantastiske gratisplasser oppe ved kirka. På Gratistoppen blir det to storskjermer, egent vinterleik område, morsom underholdning og fine salgsboder.

I tillegg er det mye gratisplasser rundt hele løypa. På kartet under, er alt det grønne gratisplasser tett inne på løypa.

2018_PUBLIKUMSKART-SkisprintDrammen-page-001

Bli med på folkefesten!