Sponsorsamling før skisprinten

Skisprint-dagen ble starta med forfriskende sponsorforedrag av Martin Johnsrud Sundby og Vidar Løfshu, for alle sponsorene våre i OPPLØPET teltet!  Tusen takk til sponsorene våre som gjør det mulig å arrangere denne folkefesten!

I VIP-OPPLØPET teltet får våre sponsorer muligheten til å nyte god mat og drikke i teltet og skisprinten live, tett på løypa. Her er du sikret en folkefest midt i Drammen sentrum! Vi legger til rette for en dag fylt med action, underholdning, spenning og gode opplevelser. Her får sponsorene muligheten til å skape kunderelasjoner og intern stolthet under Skisprinten. Stadig flere bedrifter ser verdien i å ta med seg medarbeidere og kunder på Skisprinten. De får muligheten til å komme tett på verdensstjernene i en spennende og sosial setting. Slike øyeblikk er med på å etablere gode kunderelasjoner og økt engasjement blant medarbeiderne. Sammen med oss tilrettelegger vi for verdifulle opplevelser under Skisprinten midt i Drammen sentrum.

Nå er gjengen klare til å ta del i folkefesten og heie frem verdens beste skiløpere opp mot kirketrappa, med de beste plassene på torget!

Martin Johnsrud Sundby