Takk for folkefesten!

Drammen levert IGJEN!

Tusen takk til alle som ble med å lage vinterens store folkefest! Dere leverte fantastisk stemning og befester plassen som verdens beste publikum!

For fjerde gang vant Maiken Caspersen Falla i Drammen, etter å ha vunnet prologen, kvartfinalen, semifinalen og finalen. En utrolig makt demonstrasjon av sprint-dronninga, som hyllet folkehavet i Drammen og lovpriste skisprinten som det beste rennet på kalenderen!

Maiken vant en utrolig jevn finale, hvor seks forskjellige nasjoner var representert og tre av verdens beste sprintere sto på pallen. Stina Nilsson kapret andreplassen, rett foran Jessica Diggins, i et meget intenst spurtoppgjør.

I herrefinalen ble det en ren maktdemonstrasjon av Johannes Høsflot Klæbo, da han avsluttet sprinten med å bukke til motstandere og publikum. Dette var Johannes sin første seier i Drammen, og han gjorde som Maiken og vant prologen, samt alle sine heat. I herrefinalen var det gode odds for norsk seier, da hele fem nordmenn klarte å ta seg til finalen. På pallen fikk Johannes med seg fjorårsvinneren, Eirik Brandsdal, som tok andreplassen, og Alexander Bolshunov, fra Russland, som tok tredjeplassen. Sindre Bjørnestad Skar, Kasper Stadås og Emil Iversen var de tre andre nordmennene som tok seg til finalen.

Gratulerer til vinnerne, hele Drammen og alle som elsker en god gammal folkefest!

Les alt om folkefesten på Drammens Tidenende: https://www.dt.no/skisprinten

1. Finalegutta på målstreken 2. Falla på målstreken 3. Klæbo bukken

5. Blomsterpiker 11. Løp Klæbo Løp 4. Damepallen